School voor openbaar en algemeen bijzonder vmbo, mavo en gemengde leerweg

Kies een PSG-school

camb1

Nieuw: Talentklas Cambridge English op SG Nelson Mandela

Onze school en de sectie Engels organiseren dit jaar voor het eerst cursussen Cambridge English. De cursussen bereiden je voor op officiële Cambridge English Exams op verschillende niveaus. KEY voor de onderbouw, Preliminary voor de bovenbouw en FIRST voor de toppers. Je moet het leuk vinden om met talen bezig te zijn en goed mee kunnen komen bij Engels.

De aanmelding vindt dit jaar plaats in de eerste periode en de lessen starten na de herfstvakantie. Daar komt officieel bericht over. De lessen vinden plaats  op vrijdag het eerste uur in lokaal 1.11.

Aan het eind van het schooljaar worden de examens afgenomen. In de onderbouw gebeurt dat in eigen beheer en wordt een schoolcertificaat uitgereikt. In de bovenbouw doe je examen in Amsterdam bij de British Council en daar zijn kosten aan verbonden (ongeveer €150 of €208). De diploma-uitreiking  is op school.

Voor vragen kun je terecht bij Eelco Taams (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en zie www.cambridgeenglish.org

camb2


Meer nieuws