School voor openbaar en algemeen bijzonder vmbo, mavo en gemengde leerweg

Kies een PSG-school

Ontwerp de nieuwe huisstijl van PurmerValley en win een masterclass bij een van de Purmerendse ICT bedrijven, € 100,- en uiteraard de eeuwige roem!

LogoPurmer

 

 

Voor wie?
Voor alle leerlingen van de Purmerendse ScholenGroep, Clusius College en het Horizon College.

Wat?
Ontwerp een nieuw logo, huisstijl (bladspiegel), visitekaartje en uiterlijk van onze website. Daarnaast willen wij graag een toffe achtergrond foto voor Facebook waar ook onze partners vermeld worden. Het is belangrijk dat de visie van PurmerValley in alles naar voren komt. Hiervoor kijk je op www.purmervalley.com.

Wanneer?
Stuur jouw ontwerp vóór vrijdag 12 januari 2018 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kun je ook terecht voor aanvullende vragen en informatie over de wedstrijd.
Eind januari 2018 zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Waar en wanneer precies laten we je nog weten. In de jury zullen plaatsnemen Dirk Tuip (voorzitter PurmerValley), Harry Rotgans (wethouder Gemeente Purmerend), Mariëlle de Munnik (Rabobank Waterland) en Henry Wassink (ad68).

Wij laten ons graag verrassen en wensen jullie heel veel succes! Met vriendelijke groet namens het bestuur van PurmerValley


Meer nieuws