School voor openbaar en algemeen bijzonder vmbo, mavo en gemengde leerweg

Kies een PSG-school

Op 20 december is het groot feest op onze school. We vieren het 100ste geboortejaar van onze inspirator, Nelson Mandela. De dag begint om 10 uur met leuke en afwisselende workshops: fotografie, dansen, muziek, Zuid-Afrikaans portret tekenen, kerst stop motion, game room voor one day, cube merge, kerstversieringen en lekkernijen maken, …… teveel om op te noemen.

 DEF POSTER NMDAG FEEST A3

’s Middags vanaf 14.00 uur start de grote Mandela Markt voor en door leerlingen: de verkoop van speelgoed ingezameld door leerlingen en medewerkers van onze school, zelfgemaakte kerstversieringen, crea artikelen en lekkernijen. Er wordt gezorgd voor muziek, food & drinks en er is entertainment: laat je verrassen door goochelaar Nick, swing mee op de muziek van DJ ORPHICZ of laat je snelportret tekenen door een cartoonist! Deze markt is bedoeld voor de leerlingen en hun familie en de medewerkers en hun familie van SG Nelson Mandela.

De opbrengst van de Mandela Markt komt volledig ten goede aan het goede doel: de LINDA Foundation, voor kids met minder!


Meer nieuws