School voor openbaar en algemeen bijzonder vmbo, mavo en gemengde leerweg

Kies een PSG-school

In de onderbouw kan de leerling deelnemen aan sportklas, voetbalklas, kunstklas of wetenschapsklas.

De leerling krijgt dan twee jaar lang 1 lesuur (van 60 minuten) per week extra les om verder te werken aan zijn/haar talent.

141220091327 

De sportklas is heus niet voor topsporters in de dop, maar voor gewone leerlingen die genieten van samen bewegen en het leuk vinden kennis te maken met bijvoorbeeld acrobatiek, jongleren en atletiek.

In de voetbalklas wordt er extra aandacht besteed aan het voetballen, de techniek en141220091323 de kennis van de edele voetbalsport.


In de kunstklas buigt de leerling zich over allerlei vormen van kunst en cultuur, door te doen en door ernaar te kijken en te luisteren. De leerling besteedt aandacht aan drama, dans, beeldende kunst, muziek, computer- en videokunst.


Ook de wetenschapsklas is er speciaal voor de eerste en tweede klas leerlingen. Hier ontdek je de mooie wereld van de wetenschap. Op het programma staat bijvoorbeeld het weer, de computer, en bouw je eigen raket!!

Voor het schooljaar 2015-2016 kosten Alle talentklassen € 95,- (sportklas, wetenschapsklas, kunstklas en voetbalklas)kobudo1

NM folderbanner datum OH18 260