Openbare daltonschool voor vmbo tl/mavo en mavo-havo

Op Avontuur in Saalbach Hinterglemm!

18
januari
2024

Het is bijna zover! Op donderdagavond 1 februari gaan we met 47 enthousiaste leerlingen van Nelson Mandela op weg naar het prachtige Saalbach Hinterglemm voor een onvergetelijke wintersportervaring. Onder deze groep bevinden zich 20 beginners, klaar om hun eerste stappen op de piste te zetten!

 

Gedurende drie dagen zullen onze leerlingen zich onderdompelen in de wereld van skiën en snowboarden. De bergen van Saalbach Hinterglemm bieden de perfecte omgeving voor zowel beginners als gevorderden om hun vaardigheden te verbeteren. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en leerzame ervaring, terwijl de prachtige besneeuwde landschappen voor een adembenemende achtergrond zullen zorgen.

 

Op zondagavond keren we voldaan en met talloze nieuwe herinneringen terug naar Purmerend. We kunnen niet wachten om verhalen te delen over de spannende afdalingen, de gezellige après-ski momenten en de vriendschappen die tijdens dit avontuur zijn ontstaan.

 

Houd onze website en sociale media ( @nmoostenrijk24) in de gaten voor updates en foto's van dit geweldige avontuur! We willen u bedanken voor uw vertrouwen en support, en we kijken ernaar uit om samen met de leerlingen een geweldige tijd te hebben in Saalbach Hinterglemm.

 Tot snel op de piste! 

 

Op Avontuur in Saalbach Hinterglemm!