Openbare daltonschool voor vmbo tl/mavo en mavo-havo

Voorlichtingsavonden alleen online te zien

24
november
2021

De Purmerendse ScholenGroep heeft besloten de voorlichtingsavonden voor ouders met een kind in groep 8 alleen nog online te doen.

Op de voorlichtingsavonden voor ouders stellen we middelbare scholen in de regio aan u voor in een presentatie van 15 minuten per school.

Voorlichtingsavonden alleen online te zien

Met een persconferentie in het vooruitzicht, waarin hoogstwaarschijnlijk weer strengere maatregelen bekend worden gemaakt, hebben wij gemeend dat het onverstandig is om de voorlichtingsavonden fysiek te organiseren. We kunnen geen mensen in de school uitnodigen op de voorlichtingsavonden. Daarom vragen wij u om thuis naar de livestream te kijken. Met de chatfunctie kunt u vragen stellen.

Op dinsdag 30 november en donderdag 2 december is er om 19.00 uur een avond voor mavo-, havo- en vwo-onderwijs. Ook deze avond zal alleen online te zien zijn.

Hier kunt u de voorlichtingsavonden live bekijken en later terug kijken.

Op dinsdag 30 november en donderdag 2 december presenteren mavo-, havo- en vwo scholen zich. Het programma start om 19.00 en eindigt om 20.30 uur. De volgende scholen geven deze avond een presentatie: 

 • SG Nelson Mandela
  mavo (theoretische leerweg) en mavo/havo-brugklas
 • SG Antoni Gaudí
  mavo (theoretische leerweg) en mavo/havo-brugklas 
 • Jan van Egmond Lyceum
  havo, vwo, gymnasium en Technasium
 • Da Vinci College
  havo, vwo, tweetalig onderwijs en Technasium
 • Vita College
  mavo (theoretische leerweg), havo en vwo
 • Bernard Nieuwentijt College (Monnickendam)
  mavo (theoretische leerweg) en havo/vwo-onderbouw
 • De voorlichtingsavonden zijn speciaal voor u als ouder en/of verzorger. Voor uw zoon/dochter organiseren wij meeloopdagen. Via de schoolsites kunt u uw zoon/dochter aan melden voor een meeloopdag. Ook organiseren wij Open Huizen waar u samen met uw zoon/dochter heen kunt.
 • Onder voorbehoud van coronamaatregelen.