School voor openbaar en algemeen bijzonder vmbo, mavo en gemengde leerweg

Tweets @MandelaPSG

 

Kies een PSG-school

Na een welverdiende vakantie zijn we sinds maandag 4 september weer volop aan de slag. 
De nieuwe leerlingen van De SG Nelson Mandela hebben hun iPads in ontvangst genomen.

RegenboogMandela

Lees meer...

Ook dit jaar was de Kwadijkloop een succes. 1300 leerlingen van vmbo scholen van de PSG deden mee.

Lees meer...

De Purmerendse ScholenGroep (PSG) neemt, evenals het Horizon College, deel aan Purmer Valley. In dit samenwerkingsverband werken ICT-bedrijven uit de regio samen met het onderwijs met als doel educatie, kennisdeling en het ICT-klimaat in Waterland te optimaliseren. Voor de leerlingen van de PSG brengt dit de ICT-praktijk binnen handbereik en door de samenwerking met het Horizon wordt de kans op een succesvolle doorstroming naar een ICT-opleiding op het mbo groter en wordt het gat tussen bedrijfsleven en onderwijs overbrugd.

Lees meer...

Scholen PSG nemen deel aan Waterlandse ‘Silicon Valley’

17917770_1935684106660934_748934434841396320_o.jpg

De Purmerendse ScholenGroep (PSG) neemt, evenals het Horizon College, deel aan Purmer Valley.In dit samenwerkingsverband werken ICT-bedrijven uit de regio samen met het onderwijs met als doel om educatie, kennisdeling en het ICT-klimaat in Waterland te optimaliseren. Voor de vmbo-leerlingen van de PSG brengt dit de ICT-praktijk binnen handbereik en door de samenwerking met het Horizon wordt de kans op een succesvolle doorstroming naar een ICT-opleiding op het mbo groter en het gat tussen bedrijfsleven en onderwijs overbrugt.

Lees meer...

 

 

csm Weten wat je wilt wordent 3171541e88

 

Minister Jet Bussemaker en staatssecretaris Sander Dekker willen dat vmbo-leerlingen makkelijker kunnen doorstromen naar het mbo. Daarom willen zij het voor vmbo’ers in de toekomst makkelijker maken om alvast lessen te volgen op het mbo. Het ROC Horizon College en scholengemeenschap Nelson Mandela in Purmerend lopen vooruit op deze plannen en laten zien dat er veel voordelen te behalen zijn voor leerlingen, samenwerkende scholen en het regionale bedrijfsleven. Lees hier het verhaal over Sophie en Jorrit die op het Horizon College inmiddels ontdekt hebben welke mbo-opleiding het best bij hun past.

Lees meer...

Alle ouders van leerlingen uit groep 8 zijn op woensdag 11 januari 2017 welkom voor een voorlichting op SG Nelson Mandela. De inloop is vanaf 19.00 uur en we starten om 19.30 uur.

openhuis18

INSCHRIJVEN5-198

digitaal1
actief
 
jaarboekje1